Hotel Flat Classic

Fortaleza
Hotel Flat Classic Öne Çıkan Resim
Hotel Flat Classic Dış Mekan
Hotel Flat Classic Dış Mekan
Hotel Flat Classic Yerinde Yemek
Hotel Flat Classic Yerinde Yemek
Image More +29 fotoğraf
Hotel Flat Classic
Av. Historiador Raimundo Girao, 960 Praia de Iracema , Fortaleza

Hotel Flat Classic misafirlere Fortaleza bölgesinde, denize sıfır, Beira Mar ve Monsignor Tabosa Bulvarı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Beach Park Su Parkı ile 16,1 mi (25,8 km) ve Irecama Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Bom de Dois ideal; otelin denize sıfır restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, Plaj Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Plaj Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x