Aquidabã Praia Hotel

Fortaleza
Aquidabã Praia Hotel Öne Çıkan Resim
Aquidabã Praia Hotel Dış Mekan
Aquidabã Praia Hotel Dış Mekan
Aquidabã Praia Hotel Dış Mekan
Aquidabã Praia Hotel İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Aquidabã Praia Hotel
Rua Carlos Vasconcelos, 137 , Fortaleza

Aquidabã Praia Hotel konaklamanızda Fortaleza bölgesinde, plaj yakınında, Beira Mar ve Irecama Plajı yakınında olacaksınız. Bu otel Ponte dos Ingleses ile 1,3 km (0,8 mil) ve Meireles Plajı ile 1,5 km (0,9 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 122 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Quarto Duplo Luxo, 2 camas de solteiro
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x