Hotel Flamencos

Orta Meksika, Mexico City
Hotel Flamencos Genel
Hotel Flamencos Genel
Hotel Flamencos Genel
Hotel Flamencos Genel
Hotel Flamencos Öne Çıkan Resim
Image More +62 fotoğraf
Hotel Flamencos
12 Flamencos Cuauhtémoc Orta Meksika, Mexico City

Hotel Flamencos size Meksiko merkezinde, Zocalo ve Palacio de Bellas Artes (Güzel Sanatlar Sarayı) ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Paseo de la Reforma Caddesi ile 2 mi (3,2 km) ve Autodromo Hermanos Rodriguez ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Hotel Flamencos, Hotel Flamencos misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 50 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca bisiklet turu bilgileri, bisiklet park alanı ve bisiklet transfer aracı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Traditional Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x