Hotel Europa Business & SPA

Starachowice
Hotel Europa Business & SPA Genel
Hotel Europa Business & SPA Genel
Hotel Europa Business & SPA Genel
Hotel Europa Business & SPA Genel
Hotel Europa Business & SPA Genel
Image More +51 fotoğraf
Hotel Europa Business & SPA
Radomska 76A , Starachowice

Starachowice bölgesindeki Hotel Europa Business & SPA konaklamanızda, Krzemionki Prehistoric Striped Flint Mining Region ve Doğa ve Teknoloji Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel İsa Peygamber’in Kutsal Yüreği Kilisesi ile 1,8 mi (2,9 km) ve Swietokrzyski Ulusal Parkı ile 17 mi (27,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Europejska yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 2 restoran var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 154 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için gece kulübü, sağlık kulübü ve kapalı havuz mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x