Poduszka Apartamenty pod Lysica

Swietokrzyskie, Krajno Pierwsze
Poduszka Apartamenty pod Lysica Genel
Poduszka Apartamenty pod Lysica Genel
Poduszka Apartamenty pod Lysica Genel
Poduszka Apartamenty pod Lysica Genel
Poduszka Apartamenty pod Lysica Öne Çıkan Resim
Image More +36 fotoğraf
Poduszka Apartamenty pod Lysica
Krajno Pierwsze 176 Swietokrzyskie, Krajno Pierwsze

Poduszka Apartamenty pod Lysica misafirlere Gmina Górno bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında ve Sabat Krajno ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Świętokrzyskie Sıradağları ile 2,6 mi (4,1 km) ve Swietokrzyski Ulusal Parkı ile 8,2 mi (13,2 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu apart dairede ayrıca su kaydırağı ve spa küveti sunulmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır. 200 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Şömine, Dağ Manzaralı (1)
Apart
Apart Daire, Şömine, Dağ Manzaralı (2)
Apart
Apart Daire, Şömine, Dağ Manzaralı (3)
Apart
Apart Daire, Şömine, Dağ Manzaralı (4)
Superior
Superior Süit, Şömine, Dağ Manzaralı (5)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x