Hotel Eubea

Reggio Di Calabria Ionian Kıyısı, Reggio di Calabria
Hotel Eubea Genel
Hotel Eubea Genel
Hotel Eubea Genel
Hotel Eubea Genel
Hotel Eubea Öne Çıkan Resim
Image More +54 fotoğraf
Hotel Eubea
Via Gaeta, 9 Reggio Di Calabria Ionian Kıyısı, Reggio di Calabria

Hotel Eubea misafirlere Reggio Calabria bölgesinde, denize sıfır, Messina Boğazı ve Ionian Sea yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Villa San Giovanni Feribot Terminali ile 11,5 mi (18,5 km) ve Tarihi Yunan Duvarları Arkeoloji Parkı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca küçük otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Oda
Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x