Hotel Estelar Miraflores

Kıyı Bölgesi, Lima, Peru
Hotel Estelar Miraflores Genel
Hotel Estelar Miraflores Genel
Hotel Estelar Miraflores Genel
Hotel Estelar Miraflores Genel
Hotel Estelar Miraflores Genel
Image More +73 fotoğraf
Hotel Estelar Miraflores
Avenida Benavides 415 Miraflores Kıyı Bölgesi, Lima, Peru

Hotel Estelar Miraflores konaklamanızda Lima bölgesinde merkezde, Amor Parkı ve Larcomar Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Huaca Pucllana Harabeleri ile 1,9 km ve Olivar Parkı ile 3,3 km mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Piso 21 ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

151 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Lima bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Premium Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x