Hosteria Angiolina

Kıyı Bölgesi, Lima, Peru
Hosteria Angiolina Öne Çıkan Resim
Hosteria Angiolina Kahvaltı
Hosteria Angiolina Yerinde Yemek
Hosteria Angiolina Lobi
Hosteria Angiolina
Boulevard Tarata 250 - Miraflores Kıyı Bölgesi, Lima, Peru

Hosteria Angiolina misafirlere Lima (Miraflores) bölgesinde, Larco Avenue yakınında ve Miraflores Central Parkı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Plaza Norte Peru ile 10,3 mi (16,6 km) ve Calle José Gálvez ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için plazma televizyon olan 19 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı ve otomatik satış makinesi mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x