Hotel Esperanto

Route Napoléon, Petit Juas
Hotel Esperanto Öne Çıkan Resim
Hotel Esperanto Dış Mekan
Hotel Esperanto İç Mekan
Hotel Esperanto İç Mekan
Hotel Esperanto İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hotel Esperanto
26 Avenue de Lattre de Tassigny Route Napoléon, Petit Juas

Hotel Esperanto misafirlere Cannes (Riou - Petit Juas - Av de Grasse) bölgesinde, Carnot Bulvarı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Forville Provencal Yiyecek Pazarı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Croisette Sahil Gezi Yolu ile 0,5 mi (0,7 km) ve Festival ve Konferans Sarayı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Üç
Üç Kişilik Oda
Basic
Basic Stüdyo Süit
Standard
Standard Apart Daire
Standard
Standard Apart Daire
Comfort
Comfort Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x