Hotel Albert 1er

Route Napoléon, Petit Juas
Hotel Albert 1er Genel
Hotel Albert 1er Genel
Hotel Albert 1er Öne Çıkan Resim
Hotel Albert 1er Dış Mekan
Hotel Albert 1er Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hotel Albert 1er
68, Avenue de Grasse Route Napoléon, Petit Juas

Hotel Albert 1er misafirlere Cannes (Riou - Petit Juas - Av de Grasse) bölgesinde, Forville Provencal Yiyecek Pazarı ve Carnot Bulvarı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kumarhane olan otel Croisette Sahil Gezi Yolu ile 0,7 mi (1,2 km) ve Festival ve Konferans Sarayı ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kumarhane gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x