Hotel Elite Tequendama Cali

Pacific Lowlands, Cali
Hotel Elite Tequendama Cali Öne Çıkan Resim
Hotel Elite Tequendama Cali Dış Mekan
Hotel Elite Tequendama Cali İç Mekan
Hotel Elite Tequendama Cali İç Mekan
Hotel Elite Tequendama Cali İç Mekan
Image More +39 fotoğraf
Hotel Elite Tequendama Cali
Carrera 42 5c 22 Barrio Tequendama Pacific Lowlands, Cali

Hotel Elite Tequendama Cali misafirlere Cali merkezinde, Imbanaco Tıp Merkezi A Kulesi ve Edificio De Colores ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Chipichape Alışveriş Merkezi ile 5,3 mi (8,5 km) ve Imbanaco Tıp Merkezi ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor.

Misafirler DVD oynatıcı ve LCD televizyon bulunan 21 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için video oyun konsolu ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Karaoke gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Banyolu/Duşlu
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x