Hotel Elefante Bianco

Motor Valley, Valsamoggia
Hotel Elefante Bianco Genel
Hotel Elefante Bianco Genel
Hotel Elefante Bianco Öne Çıkan Resim
Hotel Elefante Bianco Dış Mekan
Hotel Elefante Bianco Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel Elefante Bianco
Via Emilia 17 Crespellano Motor Valley, Valsamoggia

Valsamoggia bölgesindeki Hotel Elefante Bianco konaklamanızda Carpigiani İtalyan Stili Dondurma Müzesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Ducati Müzesi ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Lamborghini Müzesi ile 10,9 mi (17,5 km) ve BolognaFiere ile 12,1 mi (19,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 30 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için gece kulübü, açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x