Hotel Gran Parco

Motor Valley, Lavino Di Mezzo
Hotel Gran Parco Genel
Hotel Gran Parco Genel
Hotel Gran Parco Öne Çıkan Resim
Hotel Gran Parco Dış Mekan
Hotel Gran Parco Kahvaltı
Image More +39 fotoğraf
Hotel Gran Parco
2 Via del Biancospino Motor Valley, Lavino Di Mezzo

Anzola dell'Emilia bölgesindeki Hotel Gran Parco misafirlere kırsal bölgede, Ducati Müzesi ve Unipol Arena ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan küçük otel Piazza Maggiore ile 12,4 km (7,7 mi) ve S.Petronio Bazilikası ile 12,4 km (7,7 mi) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x