Hotel Elbinsel

Elbe-weser, Hamburg
Hotel Elbinsel Öne Çıkan Resim
Hotel Elbinsel Dış Mekan
Hotel Elbinsel Dış Mekan
Hotel Elbinsel İç Mekan
Hotel Elbinsel İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel Elbinsel
Ostfrieslandstraße 2 Elbe-weser, Hamburg

Hotel Elbinsel misafirlere Hamburg (Hamburg-Mitte) bölgesinde, Airbus Funkenwerder Tesisi ve Harburger Dağları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Reeperbahn ile 9,8 mi (15,7 km) ve Hagenbeck Hayvanat Bahçesi ile 10,7 mi (17,2 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 42 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda (private bathroom)
Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x