Hotel El Palace Barcelona

Barselona
Hotel El Palace Barcelona Genel
Hotel El Palace Barcelona Genel
Hotel El Palace Barcelona Genel
Hotel El Palace Barcelona Genel
Hotel El Palace Barcelona Genel
Image More +73 fotoğraf
Hotel El Palace Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes 668 , Barselona

Hotel El Palace Barcelona misafirlere Barselona merkezinde, Placa de Catalunya ve La Rambla ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Sagrada Familia ile 1,7 mi (2,7 km) ve Passeig de Gracia ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 120 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası
Classic
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Premier
Premier Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda
Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda
City
City Tek Büyük Yataklı Oda
City
City Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x