Hotel Ejecutivo Express

Pasifik Sahili, Guadalajara
Hotel Ejecutivo Express Genel
Hotel Ejecutivo Express Genel
Hotel Ejecutivo Express Genel
Hotel Ejecutivo Express Genel
Hotel Ejecutivo Express Genel
Image More +59 fotoğraf
Hotel Ejecutivo Express
Avenida Mexico, 2920 Terranova Pasifik Sahili, Guadalajara

Guadalajara bölgesindeki Hotel Ejecutivo Express misafirlere iş merkezinde, Milli Ticaret Odası ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve La Minerva ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Avienda Chapultepec ile 3,2 km (2 mil) ve Guadalajara Amerika Birleşik Devletleri Konsolosluğu ile 3,7 km (2,3 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 11.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

112 odada iPod takma konsolu ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 50-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (King size)
Room
Executive Süit, 2 Çift Kişilik Yatak (2 camas matrimoniales)
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x