Hotel Dunas de Sal

Santa Maria
Hotel Dunas de Sal Genel
Hotel Dunas de Sal Genel
Hotel Dunas de Sal Genel
Hotel Dunas de Sal Genel
Hotel Dunas de Sal Öne Çıkan Resim
Image More +78 fotoğraf
Hotel Dunas de Sal
Ponta Preta, Santa Maria , Santa Maria

Hotel Dunas de Sal konaklamanızda Sal bölgesinde, plaj yakınında, Nazarene Kilisesi ve Santa Maria Kent Meydanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Santa Maria Plajı ile 3,1 km ve Shark Bay Plajı ile 5,4 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

68 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Açık havuz, buhar odası ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Master
Master Suite
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Oda, Balkon
Room
Junior Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x