Hotel Ducale

Motor Valley, Tabiano Bagni
Hotel Ducale Genel
Hotel Ducale Öne Çıkan Resim
Hotel Ducale Dış Mekan
Hotel Ducale İç Mekan
Hotel Ducale Yerinde Yemek
Image More +7 fotoğraf
Hotel Ducale
Viale Respighi 3 Tabiano Terme Motor Valley, Tabiano Bagni

Hotel Ducale misafirlere Salsomaggiore Terme merkezinde, Terme di Tabiano ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Tabiano Castle ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Salsomaggiore Palazzo dei Congressi ile 3,1 mi (5 km) ve Mazzini Parkı ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Otelin restoranı ducale misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için minibar olan 80 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Ayrı özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Kişilik Oda, Balkon
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda, 3 Yatak Odası
Room
Dört Kişilik Oda, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x