Albergo Marenghi

Motor Valley, Tabiano Bagni
Albergo Marenghi Öne Çıkan Resim
Albergo Marenghi Dış Mekan
Albergo Marenghi Dış Mekan
Albergo Marenghi Dış Mekan
Albergo Marenghi Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Albergo Marenghi
Via delle Terme 15 Motor Valley, Tabiano Bagni

Salsomaggiore Terme bölgesindeki Albergo Marenghi misafirlere kırsal bölgede, Terme di Tabiano ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Tabiano Castle ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Salsomaggiore Palazzo dei Congressi ile 3,1 mi (4,9 km) ve Mazzini Parkı ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Albergo Marenghi misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

24 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x