Hotel Du Lys Dalat

Orta Vietnam, Da Lat
Hotel Du Lys Dalat Öne Çıkan Resim
Hotel Du Lys Dalat Dış Mekan
Hotel Du Lys Dalat Dış Mekan
Hotel Du Lys Dalat Dış Mekan
Hotel Du Lys Dalat Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Hotel Du Lys Dalat
14 Nam Ky Khoi Nghia, Phuong 1 Orta Vietnam, Da Lat

Da Lat bölgesindeki Hotel Du Lys Dalat konaklamanızda, Da Lat Pazarı ve Da Lat Katedrali ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Çılgın Ev ile 0,9 mi (1,4 km) ve Linh Son Pagodası ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Le Fin misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut.

40 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Dört Kişilik Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Süit, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x