Hotel Donana

Aquiraz
Hotel Donana Öne Çıkan Resim
Hotel Donana Dış Mekan
Hotel Donana İç Mekan
Hotel Donana Kahvaltı
Hotel Donana Kahvaltı
Image More +7 fotoğraf
Hotel Donana
R. Oceano Pacífico 143 , Aquiraz

Hotel Donana misafirlere Aquiraz bölgesinde, plaj yakınında, Praia do Presidio yakınında ve Praia do Iguape ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Beach Park Su Parkı ile 16,4 mi (26,4 km) ve Porto das Dunas Plajı ile 16,9 mi (27,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

34 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x