Dom Pedro Laguna

Aquiraz
Dom Pedro Laguna Genel
Dom Pedro Laguna Genel
Dom Pedro Laguna Genel
Dom Pedro Laguna Genel
Dom Pedro Laguna Genel
Image More +69 fotoğraf
Dom Pedro Laguna
Av. Marginal do E. Aquiraz Riviera s/n Praia da Marambaia , Aquiraz

Dom Pedro Laguna misafirlere Aquiraz bölgesinde, plajda, Praia do Presidio ile Aquiraz Riviera Golf Sahası 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Beach Park Su Parkı ile 16,2 mi (26,1 km) ve Praia do Futuro ile 23,7 mi (38,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 102 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, çekyat ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın ve açık tenis kortları ve açık havuz gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu Beaux Arts stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Villa (Water)
Room
Deluxe Bungalov
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x