Hotel Don Felipe

Ischia Island, Ischia Ponte
Hotel Don Felipe Genel
Hotel Don Felipe Genel
Hotel Don Felipe Genel
Hotel Don Felipe Öne Çıkan Resim
Hotel Don Felipe Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Hotel Don Felipe
Via Nuova Cartaromana 121 Ischia Island, Ischia Ponte

Hotel Don Felipe misafirlere Ischia (Ischia Porto) bölgesinde, Ischia Limanı ve Scogli di Sant'Anna ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Campanian Archipelago ile 0,1 mi (0,1 km) ve Guevara Kulesi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Kapalı havuz ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Economy Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x