Hôtel Domaine de Volkrange

Lorraine, Thionville
Hôtel Domaine de Volkrange Genel
Hôtel Domaine de Volkrange Genel
Hôtel Domaine de Volkrange Öne Çıkan Resim
Hôtel Domaine de Volkrange Dış Mekan
Hôtel Domaine de Volkrange Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Hôtel Domaine de Volkrange
50 Rue du Donjon Lorraine, Thionville

Thionville bölgesindeki Hôtel Domaine de Volkrange misafirlere kırsal bölgede, IUT de Thionville ve Jardin des Traces ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Amneville Hayvanat Bahçesi ile 14,1 mi (22,7 km) ve Metz-Thionville Bölge Hastanesi ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Le Domaine de Volkrange ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

42 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kütüphane ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x