Best Western Plus Thionville Centre

Lorraine, Thionville
Best Western Plus Thionville Centre Genel
Best Western Plus Thionville Centre Genel
Best Western Plus Thionville Centre Öne Çıkan Resim
Best Western Plus Thionville Centre Dış Mekan
Best Western Plus Thionville Centre Dış Mekan
Image More +12 fotoğraf
Best Western Plus Thionville Centre
9, allee Raymond Poincare Lorraine, Thionville

Best Western Plus Thionville Centre misafirlere Thionville merkezinde, Parc Wilson yakınında ve Parc Napoleon ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Amneville Hayvanat Bahçesi ile 9,9 mi (16 km) ve IUT de Thionville ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda MP3 takma konsolu ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Thionville bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez (with Sofabed)
Comfort
Comfort Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez (with Single Sofabed)
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x