Hotel Diamant

Vakinankaratra, Antsirabe
Hotel Diamant Öne Çıkan Resim
Hotel Diamant Dış Mekan
Hotel Diamant Kahvaltı
Hotel Diamant Yerinde Yemek
Hotel Diamant Havuz
Image More +5 fotoğraf
Hotel Diamant
Bp 42 Route de Tana et Andranobe Vakinankaratra, Antsirabe

Antsirabe bölgesindeki Hotel Diamant konaklamanızda Antsirabe Katedral Kilisesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Doğu Parkı ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Asabotsy Market ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Hotel Diamant içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 60 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve lobide kahve servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x