Hotel DeQur Jakarta Kota

West Jakarta
Hotel DeQur Jakarta Kota Genel
Hotel DeQur Jakarta Kota Öne Çıkan Resim
Hotel DeQur Jakarta Kota Dış Mekan
Hotel DeQur Jakarta Kota Dış Mekan
Hotel DeQur Jakarta Kota Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Hotel DeQur Jakarta Kota
Jalan Kali Besar No. 27 , West Jakarta

Hotel DeQur Jakarta Kota misafirlere Cakarta (Eski Cakarta) bölgesinde, Cakarta Tarih Müzesi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Pancoran Chinatown Point Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Grand Indonesia Alışveriş Merkezi ile 5,2 mi (8,3 km) ve Pantai Pasir Putih PIK 2 ile 10,4 mi (16,7 km) mesafede.

Otelin Endonezya mutfağı alanında uzman restoranı De'Qur misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 41 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x