Hotel del Rio

Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Liberia
Hotel del Rio Öne Çıkan Resim
Hotel del Rio Dış Mekan
Hotel del Rio İç Mekan
Hotel del Rio Oda Düzeni
Hotel del Rio Oda Düzeni
Image More +16 fotoğraf
Hotel del Rio
400 meters from route 1 and 700 meters from the main bus stations Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Liberia

Hotel del Rio konaklamanızda Liberia bölgesinde, Africa Mía ile 1,9 km (1,2 mi) ve Rincón de la Vieja Yanardağı Ulusal Parkı ile 26,8 km (16,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Coco Plajı ile 36,5 km (22,7 mi) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı FOOD SERVICE DEL RIO ideal, ayrıca oda servisi mevcut. Misafirlere hafta içi 6.00 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Apart Daire, 2 Yatak Odası, Buzdolabı
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Basic Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Basic Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x