Hotel Boyeros

Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Liberia
Hotel Boyeros Genel
Hotel Boyeros Öne Çıkan Resim
Hotel Boyeros Dış Mekan
Hotel Boyeros Dış Mekan
Hotel Boyeros Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Hotel Boyeros
Entrance to town Between 2nd and 4th Avenues Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Liberia

Liberia bölgesindeki Hotel Boyeros konaklamanızda, Sabanero Statue ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Liberia Parque Central (Liberya Merkez Parkı) ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Rincón de la Vieja Yanardağı Ulusal Parkı ile 19 mi (30,6 km) ve Nicoya Yarımadası ile 17,4 mi (27,9 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 70 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (2 doubles + 1 twin)
Room
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x