Hotel del Mar

Rias Baixas, Vigo
Hotel del Mar Öne Çıkan Resim
Hotel del Mar Yerinde Yemek
Hotel del Mar Yerinde Yemek
Hotel del Mar Yerinde Yemek
Hotel del Mar Yerinde Yemek
Image More +36 fotoğraf
Hotel del Mar
Calle Luis Taboada, 34 Rias Baixas, Vigo

Hotel del Mar misafirlere Vigo bölgesinde, tarihi bölgede, Centro Cultural Caixanova ve Estuary Marine Station ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Centro Comercial A Laxe ile 0,3 mi (0,5 km) ve Príncipe Street ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 32 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spa küveti gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x