Hotel Debjyoti

Siliguri
Hotel Debjyoti Öne Çıkan Resim
Hotel Debjyoti Dış Mekan
Hotel Debjyoti Dış Mekan
Hotel Debjyoti Dış Mekan
Hotel Debjyoti Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hotel Debjyoti
Hill Cart Road , Siliguri

Hotel Debjyoti misafirlere Siliguri merkezinde, Kuzey Bengal Ulusal Gençlik Bilgisayar Akademisi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Coronation Bridge ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kanchenjunga Stadı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Hong Kong Market ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

33 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve bornoz. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda (Non AC)
Room
Standard Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı (Airconditioned)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Non AC)
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x