CHAS Swastik Regency

Siliguri
CHAS Swastik Regency Öne Çıkan Resim
CHAS Swastik Regency Kahvaltı
CHAS Swastik Regency Yerinde Yemek
CHAS Swastik Regency Banyo Tipleri
CHAS Swastik Regency Banyo Tipleri
Image More +10 fotoğraf
CHAS Swastik Regency
Hill Cart Road, Near Gurung Basty More Behind Hotel Rajdarbar , Siliguri

Siliguri bölgesindeki CHAS Swastik Regency konaklamanızda Kuzey Bengal Ulusal Gençlik Bilgisayar Akademisi ve Coronation Bridge ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Kanchenjunga Stadı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Hong Kong Market ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

18 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, barbekü ızgaraları ve banket salonu vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Premium Oda, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x