Hotel De Uitkijk

Zuid-limburg, Valkenburg aan de Geul
Hotel De Uitkijk Genel
Hotel De Uitkijk Genel
Hotel De Uitkijk Öne Çıkan Resim
Hotel De Uitkijk Dış Mekan
Hotel De Uitkijk Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Hotel De Uitkijk
Broekhem 68 Zuid-limburg, Valkenburg aan de Geul

Valkenburg aan de Geul bölgesindeki Hotel De Uitkijk misafirlere Pretpark De Valkenier ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Bonnefanten Müzesi ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Pazar ile 12 km (7,5 mil) ve Meryem Ana Bazilikası ile 12,5 km (7,8 mil) mesafede.

Restaurant, Hotel De Uitkijk misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 18 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda (Budget)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Plus)
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x