Hotel De Spiegel

Scheldeland, Sint-Niklaas
Hotel De Spiegel Genel
Hotel De Spiegel Öne Çıkan Resim
Hotel De Spiegel Dış Mekan
Hotel De Spiegel Dış Mekan
Hotel De Spiegel Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Hotel De Spiegel
Stationsstraat 3 Scheldeland, Sint-Niklaas

Sint-Niklaas bölgesindeki Hotel De Spiegel konaklamanızda, St. Nicholas Kilisesi ve Sint-Niklaas Belediye Binası ve Çan Kulesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Anvers Pazar Meydanı ile 16,1 mi (25,8 km) ve Meryem Ana Kilisesi ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 20 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Stüdyo,
Stüdyo, Küçük Mutfak
Family
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x