De Koolputten

Scheldeland, Waasmunster
De Koolputten Genel
De Koolputten Genel
De Koolputten Genel
De Koolputten Öne Çıkan Resim
De Koolputten Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
De Koolputten
De Koolputten 2 Scheldeland, Waasmunster

Waasmunster bölgesindeki De Koolputten konaklamanızda Walburg Kalesi ve Waasland Shopping Center ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Meryem Ana Kilisesi ile 4,6 mi (7,4 km) ve De Witte Molen Stadı ile 5,7 mi (9,1 km) mesafede.

De Koolputten misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x