Hotel de Nevers

Midi-pyrenees (orta Pireneler), Lourdes
Hotel de Nevers Genel
Hotel de Nevers Genel
Hotel de Nevers Genel
Hotel de Nevers Öne Çıkan Resim
Hotel de Nevers Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Hotel de Nevers
13 Avenue General Baron Maransin Midi-pyrenees (orta Pireneler), Lourdes

Lourdes bölgesindeki Hotel de Nevers konaklamanızda, Eglise Paroissiale du Sacré Coeur ve Lourdes Turizm Bürosu ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kumarhane olan otel Tespih Çeken Hz. Meryem Bazilikası ile 0,9 mi (1,5 km) ve Notre-Dame de L'Immaculée Conception Katedrali ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 16 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

36 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için kumarhane ve gece kulübü vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x