Hôtel Croix des Nordistes

Midi-pyrenees (orta Pireneler), Lourdes
Hôtel Croix des Nordistes Genel
Hôtel Croix des Nordistes Genel
Hôtel Croix des Nordistes Genel
Hôtel Croix des Nordistes Genel
Hôtel Croix des Nordistes Genel
Image More +47 fotoğraf
Hôtel Croix des Nordistes
29, bd de la grotte Midi-pyrenees (orta Pireneler), Lourdes

Hôtel Croix des Nordistes misafirlere Lourdes bölgesinde, nehir üzerinde, House of Sainte Bernadette Müzesi ile Lourdes Turizm Bürosu 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tespih Çeken Hz. Meryem Bazilikası ile 0,6 mi (1 km) ve Massabielle Grottosu ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 49 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x