Hôtel de Bellevue Gare du Nord

Paris
Hôtel de Bellevue Gare du Nord Genel
Hôtel de Bellevue Gare du Nord Genel
Hôtel de Bellevue Gare du Nord Öne Çıkan Resim
Hôtel de Bellevue Gare du Nord Dış Mekan
Hôtel de Bellevue Gare du Nord Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hôtel de Bellevue Gare du Nord
67 Rue Philippe De Girard , Paris

Paris (18th Arrondissement) bölgesindeki Hôtel de Bellevue Gare du Nord misafirlere La Machine du Moulin Rouge Etkinlik Mekânı ve Stade de France ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Palais Royal ile 5 km (3,1 mil) ve Notre Dame Katedrali ile 5,8 km (3,6 mil) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 38 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x