Hotel Dann Carlton Cali

Pacific Lowlands, Cali
Hotel Dann Carlton Cali Genel
Hotel Dann Carlton Cali Genel
Hotel Dann Carlton Cali Genel
Hotel Dann Carlton Cali Genel
Hotel Dann Carlton Cali Genel
Image More +32 fotoğraf
Hotel Dann Carlton Cali
Cra 2 # 1 - 60 Pacific Lowlands, Cali

Hotel Dann Carlton Cali misafirlere Cali merkezinde, Rock Park ve El Gato Del Rio ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chipichape Alışveriş Merkezi ile 2,8 mi (4,5 km) ve Gato de Tejada Anıtı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerehafta içi 6.00 ve 10.00 arasında ücretsiz self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 90 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Oda,
Oda, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x