Hotel Crystal Court

Pimpri - Chinchwad
Hotel Crystal Court Öne Çıkan Resim
Hotel Crystal Court
Pimpri Chowk , Pimpri - Chinchwad

Hotel Crystal Court misafirlere Pune (Pimpri Colony) bölgesinde, Pavana River ve Ganesha Temple ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dr. D. Y. Patil Institute of Technology ile 1,2 mi (1,9 km) ve Auto Cluster Fuar Merkezi ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

40 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz gazete servisi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Pune bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 800 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x