Ginger Pune Pimpri

Pimpri - Chinchwad
Ginger Pune Pimpri Genel
Ginger Pune Pimpri Genel
Ginger Pune Pimpri Genel
Ginger Pune Pimpri Öne Çıkan Resim
Ginger Pune Pimpri Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Ginger Pune Pimpri
Opp PCMC Survey 209, Pimpri Chowk Kohinoor Trading Company Premises , Pimpri - Chinchwad

Ginger Pune Pimpri misafirlere Pune merkezinde, Auto Cluster Fuar Merkezi ve Ganesha Temple ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Pavana River ile 1,6 mi (2,6 km) ve Dr. D. Y. Patil Institute of Technology ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Square Meal restoranı ideal, bu restoran Hint mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 96 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda
Room
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x