Hotel Cristo Rei

Northern Portugal, Santo Ildefonso
Hotel Cristo Rei Öne Çıkan Resim
Hotel Cristo Rei Dış Mekan
Hotel Cristo Rei Dış Mekan
Hotel Cristo Rei İç Mekan
Hotel Cristo Rei İç Mekan
Image More +24 fotoğraf
Hotel Cristo Rei
Rua Dr. Alves da Veiga, 21 Northern Portugal, Santo Ildefonso

Hotel Cristo Rei size Porto merkezinde, Porto Tarihi Kent Merkezi yakınında ve Porto Kolezyumu ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ribeira Meydanı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Porto Katedrali ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x