Hotel Cristina

Eastern Dolomites (bölgesi), Sappada
Hotel Cristina Genel
Hotel Cristina Öne Çıkan Resim
Hotel Cristina Dış Mekan
Hotel Cristina İç Mekan
Hotel Cristina Kahvaltı
Image More +10 fotoğraf
Hotel Cristina
VIA HOFFE, 19 Eastern Dolomites (bölgesi), Sappada

Hotel Cristina misafirlere Sappada (Granvilla) bölgesinde, Basilique St-Sauveur ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Küçük Savaş Müzesi ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dolomit ile 8,3 mi (13,3 km) ve Santa Margarita Kilisesi ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere bebek bakımı (ücretli), piknik alanı ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Bağlantılı Odalar
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x