Hotel Bladen

Eastern Dolomites (bölgesi), Italian Alps
Hotel Bladen Genel
Hotel Bladen Genel
Hotel Bladen Öne Çıkan Resim
Hotel Bladen Dış Mekan
Hotel Bladen Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Hotel Bladen
Borgata Bach 157 Eastern Dolomites (bölgesi), Italian Alps

Hotel Bladen misafirlere Sappada (Granvilla) bölgesinde, Küçük Savaş Müzesi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Sappada Şelalesi ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Dolomit ile 7,7 mi (12,4 km) ve Santa Margarita Kilisesi ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Bladen restoranı yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

24 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spa küveti, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x