Hotel Court Wellness & Spa

Kedzierzyn Kozle
Hotel Court Wellness & Spa Genel
Hotel Court Wellness & Spa Öne Çıkan Resim
Hotel Court Wellness & Spa Dış Mekan
Hotel Court Wellness & Spa Dış Mekan
Hotel Court Wellness & Spa İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
Hotel Court Wellness & Spa
Boleslawa Smialego 2 , Kedzierzyn Kozle

Kedzierzyn Kozle bölgesindeki Hotel Court Wellness & Spa konaklamanızda, Slawiecice Parkı ve St Catherine Alexandria Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Blechhammer Anıtı ile 5,2 mi (8,3 km) ve Cistercian Abbey of Rudy ile 20,9 mi (33,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz spa küveti, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Apart Daire
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Junior Süit
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x