Hotel Malinowski Business

Gliwice
Hotel Malinowski Business Genel
Hotel Malinowski Business Genel
Hotel Malinowski Business Genel
Hotel Malinowski Business Genel
Hotel Malinowski Business Genel
Image More +46 fotoğraf
Hotel Malinowski Business
ul. Portowa 4 , Gliwice

Hotel Malinowski Business misafirlere Gliwice merkezinde, Dom Tekstylny Weichmanna ve Gliwice Şatosu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel ESTA Modern Art Gallery ile 1,9 mi (3 km) ve All Staints Kilisesi ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Portowa Restaurant misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 82 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve banket salonu vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Stüdyo
Stüdyo (LUX)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x