Hôtel Cosmopolitain

French Basque Country, Biarritz
Hôtel Cosmopolitain Genel
Hôtel Cosmopolitain Genel
Hôtel Cosmopolitain Genel
Hôtel Cosmopolitain Genel
Hôtel Cosmopolitain Genel
Image More +29 fotoğraf
Hôtel Cosmopolitain
1 rue Gambetta French Basque Country, Biarritz

Hôtel Cosmopolitain misafirlere Biarritz merkezinde, Bellevue Konferans ve Sergi Merkezi ve Biarritz Tarih Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gare du Midi ile 0,4 mi (0,6 km) ve Villa Beltza ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Oda
Oda
Oda
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x