Maison Garnier

French Basque Country, Biarritz
Maison Garnier Öne Çıkan Resim
Maison Garnier Dış Mekan
Maison Garnier Dış Mekan
Maison Garnier Dış Mekan
Maison Garnier Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Maison Garnier
29 Rue Gambetta French Basque Country, Biarritz

Maison Garnier konaklamanızda Biarritz merkezinde, Grande Plajı ve Casino Barriere Kumarhanesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Cote des Basques ile 0,5 km (0,3 mi) ve Biarritz Akvaryumu ile 0,9 km (0,6 mi) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli) ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x