Hotel Corvatsch

Güney İsviçre, Sankt Moritz-Bad
Hotel Corvatsch Genel
Hotel Corvatsch Öne Çıkan Resim
Hotel Corvatsch Dış Mekan
Hotel Corvatsch Dış Mekan
Hotel Corvatsch Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Hotel Corvatsch
Via Tegiatscha 1 Güney İsviçre, Sankt Moritz-Bad

St. Moritz bölgesindeki Hotel Corvatsch misafirlere kayak teleferiklerinin yakınında, Engadin ile San Karl St. Moritz-Bad Kilisesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel St. Moritz Gölü ile 0,7 mi (1,1 km) ve Inn ile 0,3 mi (0,6 km) mesafede.

Otelin restoranı Engadiner misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 29 oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca kayak dolabı, otelde alışveriş ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Classic
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x