Hotel Coral Playa

Batı Endülüs, La Almadraba
Hotel Coral Playa Öne Çıkan Resim
Hotel Coral Playa Dış Mekan
Hotel Coral Playa İç Mekan
Hotel Coral Playa İç Mekan
Hotel Coral Playa İç Mekan
Image More +56 fotoğraf
Hotel Coral Playa
Carretera de la Barrosa 179 Batı Endülüs, La Almadraba

Hotel Coral Playa misafirlere Chiclana de la Frontera bölgesinde, plaj yakınında, La Barrosa Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Golf Novo Sancti Petri ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Golfo de Cádiz ile 1,1 mi (1,7 km) ve Centro Comercial Novocenter Alışveriş Merkezi ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (+ Diván)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (+ Double Sofa Bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x